فوت و فن ها

Feed Link JS News
۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
فوت و فن ها

نکات ریز و بسیار مهم که در آشپزی باید بدان توجه کنیم

  روش از بین بردن تلخی زیتون  بهترین راه برای از بین بردن تلخی زیتون استفاده از آب نمک است. زیتون ها را در آب نمک بخیسانید و همانطور که درون آب نمک است،...
تاریخ: ۱۵ تیر ۱۳۹۶
بازدید: 173
دسته بندی: فوت و فن ها
۱۰ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
فوت و فن ها

آیا پختن سبزیجات منجربه از دست رفتن خواص آن می شود؟

  سالم ترین روش پخت سبزیجات برای حفظ خواص آن چیست؟   برای پخت سبزیجات هر روشی مناسب است به غیر از سرخ‌ کردن. معمولاً متخصصان تغذیه با هر روشی که باعث...
تاریخ: ۱۰ تیر ۱۳۹۶
بازدید: 94
دسته بندی: فوت و فن ها
۱۰ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
فوت و فن ها

چند راهکار به منظور پخت کیک و شیرینی

   • ظرف شما نباید خیس باشد.   • همزن نباید چرب باشد.    • اگر می خواهید با همزن دستی سفیده را بزنید کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید تا...
تاریخ: ۱۰ تیر ۱۳۹۶
بازدید: 108
دسته بندی: فوت و فن ها
۰۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۱
فوت و فن ها

ارائه شیوه هایی به منظور مزه دار کردن ماهی

 مزه دار کردن ماهی به روش جنوبی ها   جنوب ایران برای مزه دار کردن ماهی از روش هایی استفاده می کنند که ماهی را بسیار خوشمزه و ترد می کند. برای مزه‌دار...
تاریخ: ۰۷ تیر ۱۳۹۶
بازدید: 127
دسته بندی: فوت و فن ها
۰۷ تیر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۰
فوت و فن ها

برای داشتن یک خورش خوش طعم و خوش عطر چه کنیم؟

   اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید.   رب گوجه...
تاریخ: ۰۷ تیر ۱۳۹۶
بازدید: 153
دسته بندی: فوت و فن ها
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۹
فوت و فن ها

اشتباهاتی که در آشپزی انجام می دهید و نمی دانید

مجله اینترنتی طیف نما به نقل از "ریدرز دایجست":  1.  ریختن روغن  در ماهیتابه سردبزرگترین اشتباه در آشپزخانه های کانادا چیست؟ بر اساس گفته های...
تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶
بازدید: 245
دسته بندی: فوت و فن ها
۱۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۳
فوت و فن ها

خوراکی‌هایی مانند گوشت و مرغ را چقدر در یخچال نگهداریم؟

یکی از جالب‌ترین اختراعات در نیمه اول قرن نوزدهم، اختراع یخچال توسط ژاکوب پرکینز بود ، چرا که از دیرباز بشر به دنبال این بود تا شرایطی را فراهم کند که...
تاریخ: ۱۲ فروردين ۱۳۹۶
بازدید: 2537
دسته بندی: فوت و فن ها
۱۱ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳
فوت و فن ها

روش های دم کردن انواع مختلف چای برای داشتن طعم و عطری دل انگیز

 همه ما تصور می کنیم راز خوب از آب در آمدن چای سیاه، سبز یا دمنوش ها، خوب دم کشیدن آن هاست. اما فارغ از دم کشیدن، مسایل دیگری نیز در خوش طعم تر شدن چای نقش...
تاریخ: ۱۱ فروردين ۱۳۹۶
بازدید: 1857
دسته بندی: فوت و فن ها
۱۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۳
فوت و فن ها

دلایل قانع کننده برای استفاده از زودپز یا آرام پز های همه کاره

مجله اینترنتی طیف نما به نقل از "ایت دیس"؛این وسیله جایگزین چه وسیله ای خواهد بود؟ اگر یک آرام پز داشته اید آیا یک زودپز هم نیاز دارید؟ آیا می...
تاریخ: ۱۹ اسفند ۱۳۹۵
بازدید: 630
دسته بندی: فوت و فن ها
۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۶
فوت و فن ها

غذاهای خوشمزه ایرانی با حداقل روغن

 برای تمام غذاها روش‌هایی برای پخت کم‌کالری وجود دارد. روش‌هایی که می‌توان به راحتی برای غذاهای ایرانی هم اعمال کرد. این روش‌های جایگزین را بدانید تا بتوانید...
تاریخ: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵
بازدید: 884
دسته بندی: فوت و فن ها
۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۳
فوت و فن ها

12 ترفند ساده آشپزی که همه باید بدانند

"آشپزخانه تست غذای آمریکا" یک آشپزخانه حرفه ای است که بیش از 50 کارشناس غذایی دارد و همچنین مشهورترین برنامه آشپزی را با همین نام تولید...
تاریخ: ۰۵ بهمن ۱۳۹۵
بازدید: 356
دسته بندی: فوت و فن ها