کد خبر: 12835
سه شنبه, ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۲
پرینت
ایمیل

روش تهیه برگر قارچ و لوبیا

در این مطلب باما باشید تا روش درست کردن همبرگری متفاوت و البته خوشمزه با نام همبرگر قارچ و لوبیا را برای شما عزیزان آموزش دهیم.

 

مواد لازم :

لوبیای قرمز      ۴۰۰ گرم
قارچ   ۱۵۰ گرم
پیاز    ۱ عدد
سیر   ۲حبه 
آرد   ۲ الی ۳ ق .غ
ادویه کاری   ۱ ق .م
تخم گشنیز    ۱ ق .م
برگ کاهو    به مقدار لازم
گوجه فرنگی   به مقدار لازم

   

طرز تهيه:

  • ابتدا پیاز و سیر را درون غذا ساز خرد و داخل تابه سرخ می کنیم.

 

  • بعد از اینکه پیاز کمی سرخ شد قارچ ها را درون غذا ساز خرد و به پیاز ها اضافه می کنیم سپس ادویه کاری را به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم،۱ ق م تخم گشنیز را کوبیده و به مایه اضافه می کنیم،مایه پیاز و قارچ را خوب سرخ کرده تا کاملا خشک شود.

 

  • لوبیا را از شب قبل خیس و می پزيم سپس آن را درون ظرفی خوب کوبیده تا چسبناک شود.

 

  • مخلوط پیاز و قارچ را به لوبیای کوبیده شده اضافه و به شکل دلخواه درون تابه سرخ و یا درون فر(در دمای ۱۸۰ درجه و مدت ۲۰ دقیقه) می پزیم،سپس داخل نان  با گوجه و کاهو میل نمایید.
+ 0
مخالفم - 0
دیدگاه ها

کد امنیتی کد جدید

قوانین ارسال دیدگاه: 1. نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
2. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
3. با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
تعداد نظرات: 1
منتشر نشده: 1