موادلازم:
گوشت خورشتى | ٣٠٠ گرم | |
سير | ٤الى٥ حبه | |
كره | ٥٠گرم | |
زردچوبه | ١ق.م | |
تره | ٢٥٠ گرم | |
برنج | ٣پيمانه |
طرز تهيه:
- ابتدادر قابلمه كره را مى ريزيم با گوشت خورشتى ريز شده تفت مى دهيم
- كمى زرد چوبه و نمك ريخته سپس سير خرد شده و تره خرد شده را اضافه مى كنيم و با هم سرخ مى كنيم
- در مرحله آخر برنج را با حدود نيم ليتر آب مى ريزيم درب قابلمه را گذاشته به مدت زمان ٥٠ دقيقه در شعله كم تا كاملاً بپزد و دم بكشد و آماده سرو است.