کد خبر: 12775
شنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۵
پرینت
ایمیل

طرز تهیه دمی سیر و تره

شاید کمتر نام و طعم این غذا را شنیده یا چشیده باشید در ادامه با ما همراه باشید تا در این مطلب دمی سیر و تره را برای شما عزیزان آماده کنیم.

موادلازم:

گوشت خورشتى       ٣٠٠ گرم
سير   ٤الى٥ حبه
كره   ٥٠گرم
زردچوبه   ١ق.م
تره   ٢٥٠ گرم
برنج   ٣پيمانه

طرز تهيه:

 

  • ابتدادر قابلمه كره را مى ريزيم با گوشت خورشتى ريز شده تفت مى دهيم 
  • كمى زرد چوبه و نمك ريخته سپس سير خرد شده و تره خرد شده را اضافه مى كنيم و با هم سرخ مى كنيم
  • در مرحله آخر برنج را با حدود نيم ليتر آب مى ريزيم درب قابلمه را گذاشته به مدت زمان ٥٠ دقيقه در شعله كم تا كاملاً بپزد و دم بكشد و آماده سرو است.
+ 0
مخالفم - 0
دیدگاه ها

کد امنیتی کد جدید

قوانین ارسال دیدگاه: 1. نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
2. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
3. با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0