کد خبر: 12306
پنج شنبه, ۱۵ تیر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۷
پرینت
ایمیل

طرز تهیه نوگا سمیفردو

سمیفردو در ایتالیایی به معنای نیمه سرد است و به یک سری دسرهای نیمه یخزده گفته می شود که معمولاً شامل کیک بستنی، کاستاردهای نیمه یخزده و بعضی از تارت های میوه ای می شود.

 

مواد لازم برای نوگا سمیفردو

 

خامه غلیظ       2 فنجان (500 میلی لیتر)
  تخم مرغ    4 عدد
 شکر شیرینی پزی    1 فنجان (215 گرم)
  تمشک یخزده    300 گرم
بادام، خرد شده   250 گرم
تمشک و توت فرنگی، برای تزئین    

 

طرز تهیه نوگا سمیفردو

 

ته و کناره های یک قالب فلزی کوچک شیرینی پزی به گنجایش (160 میلی لیتر) را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و کناره های کیسه را آویزان بگذارید.

 

از میکسر برقی برای هم زدن خامه در کاسه ای متوسط استفاده کنید تا خامه قوام بیاید. از میسکر دیگری برای زدن تخم مرغ ها و شکر در کاسه ای بزرگ استفاده کنید و 4 دقیقه بزنید تا غلیظ و کمرنگ شود. خامه را به آن اضافه کنید و از قاشق فلزی بزرگی برای مخلوط کردن آن استفاده کنید.

 

تمشک ها را در کاسه ای بگذارید و با چنگال آنها را له کنید. حالا آنها را با بادام به مخلوط خامه اضافه کنید و ترکیب کنید. سپس با قاشق از این مخلوط در قالب ها بریزید. قالب ها را روزی سینی بگذارید و روی آنها را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 6 ساعت در فریزر بماند تا سفت شود. سپس از قالب ها درآورده و با تمشک و توت فرنگی تازه سرو کنید.

منبع: *نمناک
+ 0
مخالفم - 0
دیدگاه ها

کد امنیتی کد جدید

قوانین ارسال دیدگاه: 1. نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
2. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
3. با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0