کد خبر: 12262
چهارشنبه, ۱۴ تیر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۷
پرینت
ایمیل

فراپوچینو ؛ دسری خنک برای روزهای گرم تابستان

این دستور فراپوچینو شباهت زیادی به موکا فراپوچینوی کلاسیک دارد با این تفاوت که در این دستور هم از سس شکلاتی ساده و هم از سس شکلاتی سفید استفاده شده است. سس شکلاتی سفید طعم آن را کمی متفاوت کرده است.

 

مواد لازم:  

 

یخ ۲ پیمانه
قهوه تلخ ¼ پیمانه
شیر ½ پیمانه
سس شکلات ۱ قاشق غذاخوری
سس شکلات سفید ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
خامه زده شده برای تزیین روی فراپوچینو
مقداری سس شکلات برای تزئین روی فراپوچینو
خرده شکلات

 

وسایل مورد نیاز:    

 

مخلوط کن
جا یخی
پیمانه های اندازه گیری
نی
پوست کن برای تراشه های شکلات 

 

طرز تهیه:

 

1-این مقادیر فقط یک پیشنهاد هستند. می تواند به دلخواه آن ها را تغییر دهید. به عنوان مثال من قهوه کمتر و شیر بیشتر استفاده کردم. به هر مقداری که تمایل دارید می توانید از این مواد استفاده کنید.

 

2-در ابتدا برای شروع شکلات ها را با پوست کن بتراشید و کنار بگذارید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.

 

3-تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یخ ها کاملا خرد شوند مخلوط کنید. اگر دوست دارید می توانید تراشه های شکلات را به آن اضافه کنید.

 

4-سپس آن را داخل لیوان بریزید و روی آن خامه زده شده بریزید. روی نصف خامه سس شکلات بریزید و روی نصف دیگر تراشه های شکلات بریزید.

 

منبع: *برترین ها
+ 0
مخالفم - 0
دیدگاه ها

کد امنیتی کد جدید

قوانین ارسال دیدگاه: 1. نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
2. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
3. با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0