کد خبر: 12193
دوشنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۱
پرینت
ایمیل

طرز تهیه کادایف گردویی

در این مطلب طرز تهیه کادایف گردویی دسر خوشمزه و متفاوت را آموزش خواهیم داد.همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای کادایف گردویی

 

 رشته تل کادایف         نصف بسته یا 100 گرم
 کره    50 گرم
 شیر عسل    نصف قوطی
 گردو آسیاب یا نیم کوب    یک پیمانه
دارچین   نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای   به میزان لازم
پودر نارگیل   به میزان لازم
آب   نصف پیمانه

 

طرز تهیه کادایف گردویی

 

رشته ها را خرد کنید و داخل تابه با کره تفت دهید. مواظب باشید تا نسوزند.حالا شیر عسلی و نصف پیمانه آب را اضافه کنید و تا شیرینی به خوردشان برود و کمی هم نرم شوند.حالا گردو را اضافه کنید و با چشیدن، مزه اش را تنظیم کنید.

 

یعنی اگر احساس کردید کم شیرین است شیر عسلی بیشتری بریزید.

 

می توانید برای نوع گردویی این باقلوا از دارچین استفاده کنید.

 

هل، زنجفیل از دیگر طعم دهنده هایی هستند که می توانید به دلخواه برای این باقلوا  استفاده کنید.

 

گردو هم می تواند نیم کوب باشد تا کمی زیر دندان بیاید.

 

این شیرینی می توانه بسته به ذائقه شما خیلی سفت و شکننده یا نرم باشد.

 

اگر از تردی و کرانچی بودن رشته ها خوشتان می آید آب کمتری بریزید یا حذفش کنید.

 

با نصف پیمانه اب و کمی جوشیدن رشته هامون نیمه نرم و نیمه ترد می شوند.

 

پس به این نکته توجه داشته باشید.

 

با این رشته ها می توانید خیلی خیلی دسر ها و باقلواهای خوبی درست کنید. با ترکیب انواع مغزها.

 

مواد که داخل تابه یکدست شدند، یک قالب باقلوا یا اگر نداشتید یک ظرف لبه کوتاه را با فویل ضخیم بپوشانید و با کره چربش کنید.

 

حالا مواد را پرس کنید و بگذارید داخل یخچال.

 

قبل از گذاشتن در یخچال رویش را بطور سطحی خطوط برش بزنید و بعد از دو سه ساعت از یخچال بیرون بیاورید و برش بزنید.

منبع: *نمناک
+ 0
مخالفم - 0
دیدگاه ها

کد امنیتی کد جدید

قوانین ارسال دیدگاه: 1. نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی شود.
2. لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری کنید
3. با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابه دارند، انتشار نمی‌یابند بنابراین توصيه مي‌شود از مثبت و منفی استفاده کنید.
تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0